Blog

Pizza alla pala receptek

Pinsa recept

A római pizzák világa

Olasz lisztek jelölései és jellemzői
Az olasz lisztek jelöléseit és jellemzőit kiveséző cikket ki mástól vehettük volna kölcsön, mint pizza szakértőnktől Preyer Gyuritól.

A liszt helyes tárolása
A liszt helyes tárolásával, annak felhasználhatóságát hónapokkal el tudod nyújtani. Ehhez csak pár szabályt kell betartanod, amelyekről a cikkben olvashatsz.

Kenyérlelke 2024
Jelentkezz az otthonsütők versenyére és találkozzunk a Kenyérlelke Fesztiválon! Augusztus 20-án új helyszínen, a budajenői Magtárban.

Sajtos-magvas kovászmentő ropogós
Ezek a kis sós rudacskák sokáig elállnának-ha nem fogynának el villámgyorsan! Mi most magokkal szórtuk meg, de minden bizonnyal a kedvenc sajtoddal meghintve is mennyei!

Dupla kakaós csiga
A kakaós csigát szeretjük! Pláne, ha gazdagon van töltve szaftos, selymes kakaós krémmel! Mi most nem értük be ennyivel, és biztosra mentünk: a kakaóból került a tésztába is! A végeredmény egy extra puha, illatos, fenséges csiga lett! Kipróbálod?