Recept
Pizza alla pala receptek
Pinsa recept
Sajtos-magvas kovászmentő ropogós
Ezek a kis sós rudacskák sokáig elállnának-ha nem fogynának el villámgyorsan! Mi most magokkal szórtuk meg, de minden bizonnyal a kedvenc sajtoddal meghintve is mennyei!
Dupla kakaós csiga
A kakaós csigát szeretjük! Pláne, ha gazdagon van töltve szaftos, selymes kakaós krémmel! Mi most nem értük be ennyivel, és biztosra mentünk: a kakaóból került a tésztába is! A végeredmény egy extra puha, illatos, fenséges csiga lett! Kipróbálod?
Hot cross bun
Ha idén a szokásos fonott kalács mellett, valami újat is kipróbálnátok, ajánljuk figyelmetekbe az angolok édes kis húsvéti zsemléit, a hot cross bun-t.
Sajtos-fokhagymás fonottka
Na ez az a típusú tészta, ami ezer százalék hogy még melegen elfogy! De hát ugyan ki is tudna ellenállni a még kicsit olvadós-ropogós sajtnak, és a sült fokhagyma ízének egy igazán puha és foszlós kovászos tésztán?
Kovászmentős almás palacsinta
Ha több kovászt etettünk mint amennyire végül szükségünk volt, a maradékból készítsük el ezt az illatos, pillekönnyű almás kelt palacsintát!
Rusztikus háromszög kenyér
Ezúttal nem csak egy szuper kovászos kenyér receptet mutatunk nektek, hanem egy technikát is, amellyel ilyen jópofa kis háromszög kenyereket lehet készíteni.
Fahéjas dupla csigák
A fahéjas csiga legjobb része kétség kívül a közepe, ezért mi ezt a kovászos tésztát úgy formáztuk, hogy kettő is legyen belőle!
Duplán mákos, kovászos
Most egy hagyományos fehér kovászos kenyér receptet hoztunk nektek, de különleges kiadásban mákszemekkel kívül-belül. A borításnak köszönhetően extrán ropogós a kenyér héja és a pirult mák kiválóan passzol az enyhén savanykás, kovászos ízvilághoz.