Recept

2024. 12. 18. 21:47:39

Pizza alla pala receptek

Variációk egy témára: az Oltregrano laPALA lisztkeverék felhasználása Mattia Masala receptjei alapján.
2024. 12. 03. 22:53:48

Pinsa recept

Pinsa készítés direkt tésztavezetéssel, Mattia Masala receptje alapján.
2024. 07. 12. 22:26:04

Sajtos-magvas kovászmentő ropogós

Ezek a kis sós rudacskák sokáig elállnának-ha nem fogynának el villámgyorsan! Mi most magokkal szórtuk meg, de minden bizonnyal a kedvenc sajtoddal meghintve is mennyei!

2024. 04. 23. 20:05:12

Dupla kakaós csiga

A kakaós csigát szeretjük! Pláne, ha gazdagon van töltve szaftos, selymes kakaós krémmel! Mi most nem értük be ennyivel, és biztosra mentünk: a kakaóból került a tésztába is! A végeredmény egy extra puha, illatos, fenséges csiga lett! Kipróbálod?

2024. 03. 28. 16:26:15

Hot cross bun

Ha idén a szokásos fonott kalács mellett, valami újat is kipróbálnátok, ajánljuk figyelmetekbe az angolok édes kis húsvéti zsemléit, a hot cross bun-t.

2024. 02. 11. 20:53:58

Sajtos-fokhagymás fonottka

Na ez az a típusú tészta, ami ezer százalék hogy még melegen elfogy! De hát ugyan ki is tudna ellenállni a még kicsit olvadós-ropogós sajtnak, és a sült fokhagyma ízének egy igazán puha és foszlós kovászos tésztán?

2023. 12. 09. 12:03:57

Kovászmentős almás palacsinta

Ha több kovászt etettünk mint amennyire végül szükségünk volt, a maradékból készítsük el ezt az illatos, pillekönnyű almás kelt palacsintát!

2023. 10. 19. 23:39:30

Rusztikus háromszög kenyér

Ezúttal nem csak egy szuper kovászos kenyér receptet mutatunk nektek, hanem egy technikát is, amellyel ilyen jópofa kis háromszög kenyereket lehet készíteni.

2023. 10. 05. 23:37:42

Fahéjas dupla csigák

A fahéjas csiga legjobb része kétség kívül a közepe, ezért mi ezt a kovászos tésztát úgy formáztuk, hogy kettő is legyen belőle!

2023. 08. 20. 00:00:00

Duplán mákos, kovászos

Most egy hagyományos fehér kovászos kenyér receptet hoztunk nektek, de különleges kiadásban mákszemekkel kívül-belül. A borításnak köszönhetően extrán ropogós a kenyér héja és a pirult mák kiválóan passzol az enyhén savanykás, kovászos ízvilághoz.