Pizzaalkímia

2024. 12. 18. 21:47:39

Pizza alla pala receptek

Variációk egy témára: az Oltregrano laPALA lisztkeverék felhasználása Mattia Masala receptjei alapján.
2024. 12. 03. 22:53:48

Pinsa recept

Pinsa készítés direkt tésztavezetéssel, Mattia Masala receptje alapján.
2024. 10. 27. 09:25:10

A római pizzák világa

A nápolyi pizzákat mindenki ismeri. De van egy másik, Magyarországon méltánytalanul alulreprezentált pizzás világ. Nézzük mit neveznek, római pizzának.
2024. 10. 08. 20:10:33

Olasz lisztek jelölései és jellemzői

Az olasz lisztek jelöléseit és jellemzőit kiveséző cikket ki mástól vehettük volna kölcsön, mint pizza szakértőnktől Preyer Gyuritól.

2024. 09. 20. 22:15:40

A liszt helyes tárolása

A liszt helyes tárolásával, annak felhasználhatóságát hónapokkal el tudod nyújtani. Ehhez csak pár szabályt kell betartanod, amelyekről a cikkben olvashatsz.

2024. 09. 15. 00:39:20

Pizzafronton erősítünk

Új szakértőnk: Preyer György, a pizzaalkimista