Kenyér Művész
Sajtos-magvas kovászmentő ropogós
Ezek a kis sós rudacskák sokáig elállnának-ha nem fogynának el villámgyorsan! Mi most magokkal szórtuk meg, de minden bizonnyal a kedvenc sajtoddal meghintve is mennyei!
Dupla kakaós csiga
A kakaós csigát szeretjük! Pláne, ha gazdagon van töltve szaftos, selymes kakaós krémmel! Mi most nem értük be ennyivel, és biztosra mentünk: a kakaóból került a tésztába is! A végeredmény egy extra puha, illatos, fenséges csiga lett! Kipróbálod?
Sajtos-fokhagymás fonottka
Na ez az a típusú tészta, ami ezer százalék hogy még melegen elfogy! De hát ugyan ki is tudna ellenállni a még kicsit olvadós-ropogós sajtnak, és a sült fokhagyma ízének egy igazán puha és foszlós kovászos tésztán?
Kovászmentős almás palacsinta
Ha több kovászt etettünk mint amennyire végül szükségünk volt, a maradékból készítsük el ezt az illatos, pillekönnyű almás kelt palacsintát!
Fahéjas dupla csigák
A fahéjas csiga legjobb része kétség kívül a közepe, ezért mi ezt a kovászos tésztát úgy formáztuk, hogy kettő is legyen belőle!
Karamellben sült babka
Házi karamellszószban sült kovászos kalácstészta mogyoróval. Ezt nem is magyarázzuk tovább, csak buzdítunk arra, hogy nyugodtan sokszorozd a mennyiségeket!
Dupla citromkrémes ökörszem
Nem viccelünk, ha azt mondjuk: addiktív. A pihe-puha kovászos tésztát dupla adag citromos kémmel gazdagítjuk.
Magvas alakor kenyér
Az alakor kétségkívül az ősi gabonák legkülönlegesebbike! Egészen biztos, hogy csak formában tudjuk sütni, és itt a bevágással sem kell foglalkoznunk!
Csokis-meggyes csiga
Isteni finom, citromhéjtól finoman illatozó kovászos tészta öleli körbe a krémmé sült csokiszószt, a meggyszemekre meg ráharapni tényleg maga a Mennyország. Tudjuk, hogy ez lesz a következő kovászos finomság, amit elkészítesz!
Dupla olívás kovászos kenyér
Nem, most nem érjük be csak a kis olívabogyókkal vagy csak az aranylóan sárga olívaolajjal, ezt az isteni finom, zamatos kenyeret bizony mindkét finomság ízesíti!