Szakajtók

Kelesszük a kenyeret a megfelelő méretű fapép, műanyag vagy nádszakajtóban és várjuk ki türelmesen a kelesztési időt! Mielőtt a szakajtóba helyezzük a megformázott tésztát, mindig lisztezzük ki rizsliszttel vagy használjunk Cleanbake szakajtó ruhát lisztezés nélkül.

Rendezés:

Fapép szakajtó 0,5 kg cipó

Várható beérkezés: április
3.799 Ft

Fapép szakajtó 0,5 kg vekni

Várható beérkezés: április
3.799 Ft

Nádszakajtó 0,5 kg vekni keskeny

Várható beérkezés: április
5.199 Ft

Nádszakajtó 0,5 kg vekni

Várható beérkezés: április
5.199 Ft

Nádszakajtó 0,75 kg vekni

Várható beérkezés: április
5.399 Ft

Nádszakajtó 1 kg cipó

Várható beérkezés: április
5.499 Ft

Nádszakajtó 1 kg vekni keskeny

Várható beérkezés: április
5.499 Ft

Nádszakajtó 1 kg vekni

Várható beérkezés: április
5.499 Ft

Nádszakajtó 0,35 kg bagett

Várható beérkezés: április
5.499 Ft

Nádszakajtó 1,5 kg vekni

Várható beérkezés: április
5.999 Ft
A szép kenyér egyik titka a megfelelő szakajtó használata. Kenyerünk itt tölti a legtöbb időt, fontos a passzoló méret és forma kiválasztása. Lisztezzük ki rizsliszttel vagy használjunk szakajtó ruhát és egyik típusú kelesztő kosárba sem ragad bele a tészta. Óvatosan helyezzük a szakajtóba a megformázott kenyeret, kelhet pulton, vagy hűtőben a sütésig. Szakajtóban nem lehet sütni, kizárólag kelesztésre alkalmas!