Leírás
A szárított paradicsomhoz hasonlóan készül, puhább, szaftosabb. Koncentrált, zamatos paradicsom íz jellemzi.
- Kézműves
- Magyar termék
- Tartósítószer-, színezék- és ízfokozómentes
Tárolási javaslat: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Felbontás után: hűtve tárolandó
Az olívaolaj a hűtőben megdermed, ezért érdemes tálalás előtt egy rövid ideig szobahőmérsékleten állni hagyni.
Nettó tömeg: 150 g
A manufaktúráról
A Pomodorini Manufaktúra megálmodója, Mannheim Anett paradicsom szeretete, a családi gazdaság több évtizedes mezőgazdasági tapasztalata, kertészmérnöki és élelmiszermérnöki szaktudása garancia a minőségre. Termékeiket saját termesztésű, gondosan válogatott paradicsomból készítik, kiemelt figyelmet fordítva, hogy a bogyókat a cukorfokuk maximumán szüreteljék. Így tudják üvegbe zárni a napérlelte, nyár ízét idéző, édes és zamatos hazai paradicsomot. Első termékükkel, a hámozott, darabolt paradicsommal együtt született meg a gondolat, mely szerint "Jusson Neked is a Jóból!"
Miért a Pomodorini?
- Magyar, kézműves termék
- Paradicsom imádó ötletgazdától
- Egy kézben a teljes lánc a vetőmag kiválasztásától, a termesztésen át a gyártásig
- Kézzel válogatott, alacsony savtartalmú paradicsomból
- A zamatos íz képviseletében
- Tartósítószer- és adalékanyag mentes