Leírás
TRITORDEUM®: a jövő gabonája!
Előnyei
- A durumbúza és vadárpa természetes keresztezése: egyrészt a vadárpa nyújthatósága a feldolgozás során, másrészt a durumbúza szerkezete a főzés után is megmarad.
- 100%-ban olasz, vetéstől az aratásig ellenőrzött ellátási láncban termesztik
- Több rostot és 10-szer több luteint tartalmaz, mint a hagyományos búza: a lutein segít megőrizni a szem egészségét
- Könnyebben emészthető, mint a búza: könnyebben asszimilálható fehérjéket tartalmaz
- Nagyszerű feldolgozhatóság és hozam: a jó vízfelvevő képességének köszönhetően a Tritordeum® könnyen kezelhető, tovább eláll az ebből készült termék
A liszt nem esett át mesterséges fehérítésen, mentes mindenféle adalékanyagtól és technológiai segédanyagtól. Glutént tartalmaz; nyomokban szóját, mustárt és csillagfürtöt tartalmazhat.
Tárolási javaslat:
Száraz és hűvös helyen, 25°C alatt, maximum 65%-os páratartalom mellett, fénytől védve tárolandó, felbontás után visszazárt csomagolásban. A legmelegebb időszakokban tárolhatod hűtőszekrényben is.
A malomról
A lisztkészítés művészete 1832 óta kötődik a Dallagiovanna családhoz. A molnár munkája finom és összetett, tapasztalatot, tudást és szenvedélyt igényel. Olyan szenvedélyt, amely generációról generációra öröklődik, a kézművesség és a Piacenza tartománybeli Gragnano Trebbiense területe iránt, amely az olasz puhabúza-termelés központja.
Ma már a család 5. és 6. generációja irányítja a vállalatot, amely vezető minőségi tanúsítványokkal hitelesített, széles és változatos termékválasztékot kínál, minden idők legjobb technológiáját alkalmazva. A Dallagiovanna az egyetlen malom Olaszországban, ahol a búzát vízzel mossák őrlés előtt. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, a szemek lágyítását az őrlési folyamat megkönnyítése érdekében.
Több, mint 450 szabványos és egyedi lisztet, köztük glutén-, laktózmentes, professzionális keverékeket, speciális pizzaliszteket készítenek, búzacsíra és más gabonafélék felhasználásával.
A közel két évszázad alatt a Dallagiovanna az egyik legtermékenyebb és legelőremutatóbb malomüzemmé vált, lisztjeinek minőségét egész Olaszországban és a világ több, mint 60 országában ismertté tette. A laNapoletana lisztek AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana - Valódi Nápolyi Pizza Szövetség) minősítéssel rendelkeznek. Így biztos lehetsz benne, hogy Dallagiovanna liszttel autentikus nápolyi pizzát készíthetsz.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1545 KJ/365 Kcal |
Zsír | 1,9 g - amelyből telített zsírsav:0,6 g |
Szénhidrát | 79 g - amelyből cukrok:2,3 g |
Rost | 3,8 g |
Fehérje | 11 g |
Só* | <0,01 g |
*A sótartalom kizárólag a természetesen előforduló nátriumnak köszönhető. |