Leírás
A LeDolcissime termékcsalád Achille Zoia cukrászmesterrel folytatott felbecsülhetetlen értékű együttműködés, valamint a Dallagiovanna laborjaiban végzett folyamatos kutatómunka eredménye. Az előállítási módszernek és a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően a péksütemény jobban megőrzi minőségét. A gondosan válogatott gabonáknak köszönhetően jól nyújtható és kiegyensúlyozott liszt, használatával a késztermék is egységes és jól kidolgozott lesz.
Achille Zoia az omlós, kelt és leveles tészta vitathatatlan mestere, a La Boutique del Dolce tulajdonosa, harminc éves tapasztalattal büszkélkedhet a péksütemény készítés és annak oktatása terén. Barátjával, Iginio Massarival, a kelt tészta művészetéről szóló, Cresci című könyv szerzője.
A liszt nem esett át mesterséges fehérítésen, mentes mindenféle adalékanyagtól és technológiai segédanyagtól.
Glutént tartalmaz; nyomokban szóját, mustárt és csillagfürtöt tartalmazhat.
Tárolási javaslat:
Száraz és hűvös helyen, 25°C alatt, maximum 65%-os páratartalom mellett, fénytől védve tárolandó, felbontás után visszazárt csomagolásban. A legmelegebb időszakokban tárolhatod hűtőszekrényben is.
A malomról
A lisztkészítés művészete 1832 óta kötődik a Dallagiovanna családhoz. A molnár munkája finom és összetett, tapasztalatot, tudást és szenvedélyt igényel. Olyan szenvedélyt, amely generációról generációra öröklődik, a kézművesség és a Piacenza tartománybeli Gragnano Trebbiense területe iránt, amely az olasz puhabúza-termelés központja.
Ma már a család 5. és 6. generációja irányítja a vállalatot, amely vezető minőségi tanúsítványokkal hitelesített, széles és változatos termékválasztékot kínál, minden idők legjobb technológiáját alkalmazva. A Dallagiovanna az egyetlen malom Olaszországban, ahol a búzát vízzel mossák őrlés előtt. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, a szemek lágyítását az őrlési folyamat megkönnyítése érdekében.
Több, mint 450 szabványos és egyedi lisztet, köztük glutén-, laktózmentes, professzionális keverékeket, speciális pizzaliszteket készítenek, búzacsíra és más gabonafélék felhasználásával.
A közel két évszázad alatt a Dallagiovanna az egyik legtermékenyebb és legelőremutatóbb malomüzemmé vált, lisztjeinek minőségét egész Olaszországban és a világ több, mint 60 országában ismertté tette. A laNapoletana lisztek AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana - Valódi Nápolyi Pizza Szövetség) minősítéssel rendelkeznek. Így biztos lehetsz benne, hogy Dallagiovanna liszttel autentikus nápolyi pizzát készíthetsz.
Paraméterek
Kiszerelés | 5 kg |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1547 KJ/364 Kcal |
Zsír | 0,9 g - amelyből telített zsírsav:0,1 g |
Szénhidrát | 73 g - amelyből cukrok:1,0 g |
Rost | 2,2 g |
Fehérje | 15 g |
Só* | <0,01 g |
*A sótartalom kizárólag a természetesen előforduló nátriumnak köszönhető. |