Leírás
A kék acél egyszerű, hegesztett vaslemezből készül. A kék acél sütőlemezt a korrózió megakadályozása érdekében olajozzák, ezért az első használat előtt melegítsük 150 °C-on 30 percig. Ne használd 250 °C-nál magasabb hőmérsékleten se közvetlen lánggal vagy izzó parázzsal érintkezve. Kerüljük a savas élelmiszerekkel való közvetlen érintkezést, mert az a tepsi elszíneződéshez vezethet, az elszíneződés nem befolyásolja a sütési tulajdonságokat. A használatot követően az olajozás megakadályozza az oxidációt és a rozsdásodást.
A gyártóról
A napjainkban is családi tulajdonban lévő Cerutti Inox-ot Serafino Cerutti alapította 1960-ban. Az alapítás óta a vállalat folyamatosan növekedett és ezzel párhuzamosan bővült a termékkínálat. A Cerutti Inox fémlemezek megmunkálására szakosodott, a legmodernebb technológiákat és berendezéseket alkalmazva. Ez lehetővé teszi a teljes ipari ciklus lefedését, az acéllemez gyártástól a késztermék előállításáig, legyen szó háztartási cikkekről vagy szállodai és vendéglátóipari berendezésekről. A Cerutti több, mint 60 éve elkötelezett a tartós, megbízható, magas színvonalú és technikailag tökéletes termékek gyártása mellett.