Leírás
A következő pizzasütőkkel kompatibilis:
Ooni Koda/Karu/Fyra 12
Effeuno/Effeoven N3, P134-es szériához és P234H-hoz ajánlott
A pizzalapátot természetesen más gyártók pizza sütőihez is használhatod, a sütő paramétereinek figyelembevételével.
A Cerutti Inox új „10” pizzalapátját azoknak a pizzaséfeknek tervezték, akik könnyebb eszközt keresnek a Tulip sorozathoz képest, de nem akarnak kompromisszumot kötni a tartósság és megbízhatóság terén. Egy különleges alumíniumötvözet alkalmazásának köszönhetően enyhe rugalmasságot kínál, ugyanakkor megőrzi eredeti formáját és hosszú távon is egyenletes, megbízható teljesítményt nyújt. Kétféle színkombinációban elérhető. Az új „10” kollekciót Diego Vitagliano, a márka nagykövete saját pizzérialáncában tesztelte – napi több száz pizza sütése során minden technikai részletet alaposan kipróbált és különösen elégedett volt a lapát könnyedségével.
Mi az az eloxálás?
Az alumínium eloxálás egy elektrokémiai eljárás, amely mesterséges oxid patinát visz fel a fémötvözetre. Technikailag az oxid bevonja az alumínium felületét, ami nagyobb ellenállást biztosít a légköri tényezőkkel, a kopással szemben, és nagyobb homogenitást biztosít a felületnek.
A gyártóról
A napjainkban is családi tulajdonban lévő Cerutti Inox-ot Serafino Cerutti alapította 1960-ban. Az alapítás óta a vállalat folyamatosan növekedett és ezzel párhuzamosan bővült a termékkínálat. A Cerutti Inox fémlemezek megmunkálására szakosodott, a legmodernebb technológiákat és berendezéseket alkalmazva. Ez lehetővé teszi a teljes ipari ciklus lefedését, az acéllemez gyártástól a késztermék előállításáig, legyen szó háztartási cikkekről vagy szállodai és vendéglátóipari berendezésekről. A Cerutti több, mint 60 éve elkötelezett a tartós, megbízható, magas színvonalú és technikailag tökéletes termékek gyártása mellett.